• mxsport_basket.jpg
  • raven.jpg
  • gevær.jpg

MX Sport

MX Sport

MX Sport Haukeli blei etablera 28 juni 2003. 
Frå å ha ein liten hyllemeter med fiskeutstyr og skismørjing inne i Spar butikken, fekk Haukeli ein fullsortiment sportsbutikk i kjellaren under Spar. 

Takket vera støtte og lojalitet i frå dei lokalt busette, og hyttefolka, vart det liv laga for denne sportsbutikken.
Det synte seg at om ein skulle koma lenger vart det naudsynt å få større lokal, noko me gjorde fem år seinare.

Den 27 juni 2008, flytte MX-Sport Haukeli inn i nye flotte lokal i Haukelitunet rett over vegen, saman med Spar Haukeli og Hus & Heim.

- litt mer personleg:
På MX Sport Haukeli finn du det du treng av frilufts-, fiskeutstyr, kler og fottøy, for heile familien til korte og lange turar i fjellet.

130 butikkar
MX-Sport Haukeli er ein av 130 butikkar landet rundt. MX Sport kjeda er bygd på at butikkane er lokalt tilpassa, samt har sitt særpreg og sin individualitet.

-MX Sport er butikkar med lokaltilpassa varer.
-MX Sport sine butikkar stend fritt lokalt, har eigen identitet og særpreg, innom  kjedas konsept.

Nyheter

22.09.2017

- hva skal du i høstferien?

Jeg drømmer om flotte dager med bålkos, hjemme, ikke langt fra der jeg bor. Det er ikke mer som skal til for at jeg skal senke skuldre og nyte livet.

Les mer
12.06.2017

Ingenting vekker apetitten mer enn frisk luft og opplevelser. Mat som du lager og spiser ute smaker ekstra godt, og enda bedre om du har gått en tur først. Det er vel ingenting ting som slår bålkaffe og turmat over et sprakende bål, men det er tider på året det ikke er lov å fyre bål, og det er heller ikke overalt du finner ved.

Les mer
31.05.2017

Om du skal få fisk handler ikke om å ha fiskelykke, men å være på rett sted, til rett tid med rett agn. - og da er det er jo lykke å være der!

 

Norge er et langstrakt land med lang kystlinje og utrolig mange innsjøer. Vi har mye fisk sammenlignet med andre land, men vi har ikke så mange arter. I verden finnes det omlag 30.000 fiskearter og i Norge har vi ca. 250 til 300 forskjellige fiskearter. Ca. 40 av disse er ferskvannsfisk.

Les mer
06.04.2017

Om du synes dagsmarsjene blir for slitsomme, sekken blir for tung eller du har en skade eller annet som gjør at du ikke kan bære tungt? Det ultralette turutstyret kan forlenge de aktive årene for mange friluftsmennesker.  Hvor mye lettere er opp til deg, dine preferanser og lommeboken din.  Og du har mye å ønske deg til bursdag og jul!

Les mer
<< Første < Forrige 1 av 9 Neste > Siste >> | Vis alle
Kontakt MX Sport
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
©2012 - HAUKELITUNET - Tel: +47 918 60 500 - E-post
Nettsideløsning og Webdesign fra Uni Micro Web