• bildemangler.jpg
  • pust1.jpg
  • spinn.jpg

Pust og Pes Treningssenter

Pust og Pes Treningssenter

Det er investert i masse trenings apparat, samt nye spinning sykklar. Me har hatt kjempe hjelp av Terje Torsen, som er fysioterapeut, til å utforme, plassering av senteret. I tillegg så har han hatt veilledningstimar for dei som ønsker det.
Dette har gjort at me har eit av distriktets beste treningssenter.

Spinning er ein superpopulær treningsform, noko som har gjort at me har hatt kjemperespons på dei timane me har sett opp med instruktør. Der har vi hatt uvurderlig hjelp av Rune Rognstad, til å få dette ordentleg i gang, samt opplæring av nye instruktørar.

Opplegget er slik at du kjøper eit abonnement, får så ei brikke og PIN kode, og så kan du nytte lokala med utstyr, når du måtte ønske. Spinningstimar vert oppsett, slik at du kan melde deg på desse.

 

Åpningstider:

07.00 - 22.00

 

Spinningtimer:

Tysdager kl. 19.30

Torsdager kl. 19.30

 

Prisar:

Normal abonnement 6 mndr binding: kr 350 pr mnd.
For IL Rein medlemmer kr 280 pr mnd.
Dagskort på dagtid 09-19 kr 100,-

Familie abonnement 580,- pr mnd.

Bedrifter kan tegne avtale, då med 2mndr binding kr 280 pr abo pr mnd.

 

Medlemsavtale: 
Treningssenteret tilbyr trening med gruppetrening spinning og styrkerom med treningsapparater til dei ulike muskelgruppene. Det er tilgang til garderobe og dusjer. Medlemmene har tilgang til alle tilbud i heile åpningstida, og alle får eige nøkkelkort for tilgang utover åpningstid.


Kontrakta gjeld mellom Pust & pes Treningssenter og medlemmet. Bindingstida kan kun brytast ved flytting til annen kommune, eller legeerklæring ved sykdom.

Betaling skal skje hver måned innen betalingsfristen. For sein betalig vil belastas med purregebyr kr. 65 pr. purring og 12% morarente.

Aldersgrense for trening er 14 - 16 år, i følge med ein forelder/foresatt. Medlemmer mellom 16 - 18 år må ha foresattes underskrift for å kunne trene åleine. Medlemmet forpliktar seg til å følge ordensreglane på treningssenteret. All trening skjer på eget ansvar, og treningssenteret er ikke ansvarlig for tap av egne verdigjenstander.


VELKOMEN TIL PUST OG PES.

FOR INFO RING STINE PÅ 907 05 541

FOR INFO OM SPINNINGTIMER RING ANITA 971 17 820

Nyheter

20.01.2016

Ja, ja så er ja,ja,jannnnuar godt i gang, med ein haug av gode mål, og ynskje for det nye livet me skø få køn, meg sjav inkludert. Men det er noko rart med disse nyttårforsetta, dei er så ømla udruge!!!???? Dei varer i ei veke, kanskje to, men så glir det ut. Og eg finn så mange gode onnskyldningar at det er styvi!!! Kan då ikkje drikke vatn, innåt pizza`n tildømes?! Skø berre ete opp den/dei seisste sjokoladane i skåpet, fø dei kan bli trå veit du??!! Slutte å eta når ein enda ha att litt i kjelen, hæææ!!!

 

Les mer
06.01.2016

Godt nytt treningsår!

Les mer
Kontakt Pust & Pes
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
©2012 - HAUKELITUNET - Tel: +47 918 60 500 - E-post
Nettsideløsning og Webdesign fra Uni Micro Web