Sommerull

23.05.2017
Sommerull

Visste du at ull er godt å bruke om sommeren også?

Tynn, myk og behagelig merinoull er svalende på en varm sommerdag, og er blant de mykeste tekstilene du kan tenke deg. Det er mange fordeler  å bruke ull om sommeren; Ull hjelper til å holde en stabil kroppstemperatur, og ull trekker fukt bort fra huden, slik at du holder og føler deg tørr selv om du svetter. Dette gjør ull perfekt for all slags typer aktiviteter. Ull har også bakteriehemmende egenskaper, hindrer svettelukt, og behøver ikke vaskes ofte. Tynn merinoull klør ikke, den er bare deilig og myk og ull holder godt på fasongen og krøller lite – perfekt for feriekofferten!

Du finner flere ullprodukter her.

Alle nyheter fra MX Sport:

12.06.2017
Trenger du ny gassbrenner til turene i sommer?

Ingenting vekker apetitten mer enn frisk luft og opplevelser. Mat som du lager og spiser ute smaker ekstra godt, og enda bedre om du har gått en tur først. Det er vel ingenting ting som slår bålkaffe og turmat over et sprakende bål, men det er tider på året det ikke er lov å fyre bål, og det er heller ikke overalt du finner ved.

Les mer
31.05.2017
Fiske i ferskvann

Om du skal få fisk handler ikke om å ha fiskelykke, men å være på rett sted, til rett tid med rett agn. - og da er det er jo lykke å være der!

 

Norge er et langstrakt land med lang kystlinje og utrolig mange innsjøer. Vi har mye fisk sammenlignet med andre land, men vi har ikke så mange arter. I verden finnes det omlag 30.000 fiskearter og i Norge har vi ca. 250 til 300 forskjellige fiskearter. Ca. 40 av disse er ferskvannsfisk.

Les mer
23.05.2017
Sommerull

Visste du at ull er godt å bruke om sommeren også?

Les mer
06.04.2017
Lite og lett i tursekken

Om du synes dagsmarsjene blir for slitsomme, sekken blir for tung eller du har en skade eller annet som gjør at du ikke kan bære tungt? Det ultralette turutstyret kan forlenge de aktive årene for mange friluftsmennesker.  Hvor mye lettere er opp til deg, dine preferanser og lommeboken din.  Og du har mye å ønske deg til bursdag og jul!

Les mer
06.03.2017
Nye Åpningstider MX Sport Haukeli

Fra og med mandag 6 mars har MX Sport Haukeli er nye åpningstider!

Les mer
19.12.2016
Fyrverkerisalg 2016

Let´s Rock The Sky! 

Les mer
<< Første < Forrige 1 av 6 Neste > Siste >> | Vis alle
©2012 - HAUKELITUNET - Tel: +47 918 60 500 - E-post
Nettsideløsning og Webdesign fra Uni Micro Web